Rreth FLUTRA.

FLUTRA është biznes familjar i themeluar në vitin 1993 me traditë të shquar dhe përsosmëri në shërbim duke ofruar këpucë, çanta dhe aksesorë lëkure të cilësisë më të lartë.

Duke zgjedhur dhe ofruar brende ku produktet janë në vend qendror, FLUTRA sjell autenticitet tek klientët të cilët janë autentikë në stilin dhe dukjen e tyre. Koleksionet krijohen nga zgjedhja e materialeve të certifikuara me cilësi të lartë dhe dizajnues të shkëlqyeshëm. Të gjitha produktet janë të destinuara për të mundësuar stil tërheqës dhe rehati maksimale.

Ne punojmë me pasion për të sjellë produkte unike të pëlqyera nga klientët tanë të synuar, gjithmonë në përputhje me trendet e tregut, por dhe me personalitetin, stilin dhe karakterin e FLUTRA-s.

Stili i jetesës FLUTRA është i lidhur ngushtë me rutinat dinamike. Duke i vënë rëndësi çdo detaji, mundësojmë që çdo hap ta shëndrojmë në kënaqësi.